Praktijk Samen Sterk  

10-01-2019

Een nieuw jaar met praktijk Samen Sterk. Een jaar waarin we elkaar gaan leren kennen en samen de zoektocht aangaan, zodat je als baby, kind, maar ook als ouders weer lekker in je vel zit. Samen gaan we op zoek nieuwe krachten en waarin je nieuwe vaardigheden eigen maakt. De oplossing ben je namelijk zelf. Soms ben je uit balans en lijkt een oplossing überhaupt onmogelijk. Alles zit tegen en niets werkt. 

Samen maken we het onmogelijke mogelijk! 
Samen gaan we op zoek naar wat je specifieke vraag is. Of je nu een baby bent, een kind of ouder. Wat zijn jouw behoeften en op welke manier kan hier een invulling aan worden gegeven? Wat is er nodig dat er weer verbinding ontstaat? Met jezelf, maar ook met elkaar. Dat je weer heerlijk van elkaar kan genieten, iets wat van essentieel belang is. 

Elk individu is uniek en bijzonder. Wees lief voor jezelf en geef jezelf en je dierbaren de mogelijkheid om erachter te komen waarom je soms op een bepaalde manier reageert of iets voelt. Doe dit niet alleen, maar laten we dit samen doen. 

Laagdrempelige zorg met een grote effectiviteit, dat is coaching
Soms kunnen kleine dingen al een groot verschil maken en als je weet wat je wilt veranderen ontstaat er nieuwe mogelijkheden en kansen. Door zorg op maat te bieden en samen de situatie te bekijken op een wijze die bij jou en of jullie past, zul je ontdekken dat je veel meer kunt dan je van tevoren dacht. 

Om hulp vragen is krachtig
Een steuntje in de rug in een ontwikkelingsfase is dan ook helemaal niet gek. Helaas heb ik in de praktijk te vaak gezien dat mensen te lang wachten met het zoeken van hulp want: 'Ik kan het toch wel alleen? Wat zullen mensen wel niet van me denken? Als ouder moet je je kind toch wel gewoon kunnen opvoeden? Zo moeilijk is dat toch niet?' 'Ik heb alles al geprobeerd, maar waarom werkt het nu niet?' 

Vrijblijvend contact is mogelijk
Denk na over wat je nodig zou hebben. Neem gerust vrijblijvend contact met mij op, zodat we samen eens kunnen kunnen kijken naar de mogelijkheden. Geen vraag is gek of fout. Dat is zo fijn als je zonder oordelen naar een situatie kan kijken en alleen kijkt naar wat er gebeurd. Van daaruit kan je de situatie samen in kleine stukjes gaan bekijken. Als het allemaal simpel was, dan zochten jullie geen hulp, net zoals velen anderen die jullie voor gingen. 

Centraal staan namelijk de krachten en niet het probleem! 

We gaan samen een proces in, dus laten we ook samen de uitdaging aangaan!

©2018 Samen Sterk. 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin