Het mooiste wat je kan worden...          ben jezelf!

Kennis maken met mijn ambities 

Al zolang ik me kan herinneren hebben kinderen en hun omgeving mij gefascineerd. Ik heb dan ook niets voor niets de studie SPH (Sociaal Pedagogisch Hulpverlening) gekozen, omdat ik zo een groot scala aan mogelijkheden had. Omdat ik me nog meer wilde specialiseren in kinderen heb ik ervoor gekozen om de opleiding tot de Babycoach te volgen en heb ik mijn certificaat gehaald. Hierbij sloot de opleiding tot video interactie opleiding (VIB) mooi aan: ouders de contactinitiatieven van hun kind laten zien en hen in hun krachten zetten. Deze interventie gebruik ik veel in het ziekenhuis, waar ik werk als klinisch pedagoog.  Via deze wijze kan ik ouders begeleiden en ondersteunen bij pedagogische vraagstukken, maar ook wanneer hun baby, op welke wijze dan ook, onrustig is (medische oorzaak uitgesloten). Ik werk dan ook nauw met andere disciplines samen, zoals de kinderartsen, kinderverpleegkundigen en psycholoog. 

Daarna heb ik de opleiding tot baby, kinder-, gezins-, en opvoedcoach gevolgd om baby's kinderen, hun ouders en gezin te kunnen coachen met een hulpvraag: hen een steuntje in de rug te geven, zodat ze zelf weer verder kunnen.  
Nu werk ik alweer zes jaar als klinisch pedagoog op de kinderafdeling van het ziekenhuis en doe dit met veel passie en plezier. Hier begeleid en ondersteun ik kind, ouders en broertjes/zusjes tijdens de opname. Ook pas ik psycho-educatie, stressreductie en spelverwerking toe. Voorbeelden zijn kinderen met prikangst, kinderen met somatisch onverklaarbare klachten, prematuren en onrustige baby's. 

Een nieuwe uitdaging grijp ik met beiden handen aan en daarom ben ik mijn eigen coach praktijk gestart: Samen Sterk! Op deze wijze kan ik baby's, kinderen en ouders begeleiden met hun specifieke hulpvraag en hen een steuntje in de rug bieden zodat ze weer op eigen krachten verder kunnen! 

Lekker in je vel zitten 

In je krachten staan hoe dat bij jou past!

De glimlach van een kind is alles waard

©2018 Samen Sterk. 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin