De vitaliteit van een kind 

Ziek zijn als kind 

Als je als kind ziek bent is dat niet leuk. Je bent in het ziekenhuis, omdat je naar de dokter moet of voor onderzoeken die niet leuk zijn, lang duren en misschien wel pijn doen. Daardoor mis je soms leuke dingen en kan je niet alles doen wat je graag zou willen.  

Lekker in je vel zitten
Ziek zijn duurt altijd langer dan je wilt. Je zal misschien nog wel vaker naar het ziekenhuis moeten. Eenmaal thuis gaat de verwerking verder en je kan er misschien verdrietig om zijn, boos of iets heel anders voelen. Samen kunnen we gaan kijken wat je nodig hebt om weer wat lekkerder in je vel te zitten en hoe we jouw krachten kunnen inzetten tijdens de momenten dat je niet in het ziekenhuis bent. Want ook al ben je thuis, het ziek zijn neemt momenteel een grote rol in. 

Zelf werk ik als pedagogisch medewerker op de kinderafdeling van een ziekenhuis en merk dat het voor kind en ouders lastig is om het leven weer op te pakken wanneer ze na een ziekenhuisopname thuis komen. Het leven om je heen is doorgegaan, maar voor jou en voor je familie lijkt het wel alsof de tijd heeft stil gestaan.  Het is dan ook zoeken naar een balans binnen je gezin en daar kan ik bij helpen.

Het leven na het ziekenhuis

©2018 Samen Sterk. 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin