Samen spelen en leren

School

Herken je het als je kind niet gelukkig is in de klas, zich niet goed kan concentreren, mee moet in de snelheid van de klas, maar dit eigenlijk niet red? Herken je het als de stof die wordt aangeboden niet aansluit bij de eigenheid van je kind? Of dat je kind achteruit gaat in de klas, terwijl het faalangst heeft? Dan kan ik je kind en jullie als gezin daarbij helpen. 

Steeds meer scholen gaan individueel naar de behoeften en kwaliteiten van hun leerlingen kijken.      Er wordt meer gekeken naar de mogelijkheden. Maar hoe kan je nu goed aansluiten bij de leerling en ook zo effectief mogelijk in groepsverband les blijven geven?  


Voor zowel de school als de leerlingen is er zorg op maat mogelijk

Coaching op school

Zorg op maat 

Als docent wil je misschien graag wat anders kunnen bieden aan je leerlingen, maar zijn daar weinig mogelijkheden voor. Ik wil heel graag samen met de docenten kijken welke mogelijkheden er wel zijn. Op het journaal, in de media en in de praktijk wordt zo vaak gesproken over dat er meer zorg maat geboden moet worden in het onderwijs. Dit is het moment om dit ook daadwerkelijk te gaan doen. 

Aansluiten bij de hulpvraag 
Daarom kijk ik graag met de docenten, de school, ouders en het kind naar de mogelijkheden. Belangrijk vind ik om aan te sluiten bij de hulpvraag in de vorm van ondersteuning en coaching. Dat elk kind de ruimte, tijd en mogelijkheden krijgt om zich te kunnen ontplooien en om daarnaast kind te kunnen zijn. 

Op deze wijze kan een leerproces (weer) op gang komen, doordat het kind de mogelijkheid krijgt om bij zichzelf te komen en om met nieuwe krachten struikelblokken aan te kunnen.  

Van een verlaagd zelfbeeld naar een    stralend kind! 

©2018 Samen Sterk. 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin